gezin3 - wit

Tarieven

GezinInGesprek biedt als basis een aantal pakketten aan, teneinde een idee te geven van kosten en mogelijkheden. Daarnaast levert ze ook graag maatwerk omdat iedere situatie anders is. Neem daarvoor vrijblijvend contact op.

Een vrijblijvend en kosteloos kennismakingsgesprek op locatie is bij de tarieven inbegrepen. Wanneer daarna besloten wordt met GezinInGesprek in zee te gaan zullen er een aantal afspraken contractueel worden vastgelegd.

Pakketten:

Small - €79,-       
1 Kennismakingsgesprek en 1 gesprek op locatie.

Medium - €169,-
1 Kennismakingsgesprek en 3 gesprekken op locatie.

Large - €269,-
1 Kennismakingsgesprek en 5 Gesprekken op locatie.

Extra gesprekken kosten € 59,-.

geldGesprekken worden in overleg ingedeeld en vastgelegd. De 3 gesprekken uit het medium pakket kunnen bijvoorbeeld bestaan uit een probleemverkenning en een gesprek om afspraken te maken met elkaar als gezin, waarna er na 6 weken een evaluatie volgt. Anderzijds kunnen de 3 gesprekken ook zeer kort op elkaar plaats vinden wanneer de situatie daarom vraagt. De gemiddelde gespreksduur is 1,5 uur, maar dat kan ook uitlopen. GezinInGesprek kiest er daarom voor om niet met een uurtarief te werken om met elkaar alle vrijheid te hebben om zover als nodig is uit te weiden.

Reiskosten binnen een straal van 20 km rondom Kockengen zijn inbegrepen in de kosten. Daarbuiten rekent GezinInGesprek 0,33 cent per kilomter.

Facebook activiteit

In het kort

In het bedrijfsleven gebeurt het soms dat professionals van buiten aangetrokken worden om de processen onder de loep te nemen en samen met hen te zoeken naar mogelijke verbeterpunten. De erkenning van de manager dat deze hulp soms nodig is of op z'n minst zeer waardevol is geen teken van zwakheid, maar juist van kracht en wijsheid.

Lees meer...

Ervaringen